iPhone opslag vol - iPhone whatsapp opruimen- www.iphoneopslag.nl

iPhone whatsapp opruimen

Whatsapp opruimen iPhone

Wie heeft er geen whatsappp? Eigenlijk kun je niet meer zonder, even snel een berichtje of foto doorsturen, super handig. Je deelt persoonlijke dingen met je vrienden of familie met een paar klikken. Met je app kun je lekker chatten en zonder dat je het door hebt slipt je iPhone opslag vol met allerlei bestanden.
Maar hoe ga je die whatsapp berichten nu opruimen?

iPhone opruimen

iPhone opslag vol - whatsapp opschonen iphone- www.iphoneopslag.nlWhats app is namelijk een echte verzamelaar als het gaat om het bewaren van foto’s, video’s, gesproken berichten en teksten.
Het zorgt er weer voor dat je opslaggeheugen van je iPhone langzaam volloopt met en je geheugen op je iPhone is vaak heel beperkt.

Uitbreiden van je opslag geheugen is bij iPhone nog steeds niet mogelijk. Je wordt daarom ook wel verplicht om regelmatig je iPhone op te schonen.

Whatsapp verwijderen voor mezelf

Je zult verbaasd zijn hoeveel geheugen al die chats in beslag nemen. Met sommige contacten die je hebt zul je niet zo vaak chatten maar de gesprekken die je al hebt gevoerd blijven wel gewoon in je telefoon staan, is dat nu handig of overbodig? Heb je dus veel contacten en chat je af en toe is met die personen dan is het misschien raadzaam om die is te gaan wissen. Whatsapp chats verwijderen doe je met een paar klikken, want ongemerkt zijn het vaak allemaal kleine tekst bestandjes maar een berg bij elkaar zorgt zomaar dat er weer een gigabyte aan geheugen gevuld is met niks…

iPhone whats-app gesprek verwijderen ziet de ander dat?

Het wissen van je chat berichten op je iPhone heeft geen invloed op je contacten. Je vrienden merken hier niets van, alleen zie je zelf de laatste chats niet meer.
Voordeel voor jou whatsapp opruimen zorgt voor meer opslag geheugen.

Verwijderen app contacten

Heb je even de tijd kijk dan eens kritische naar je whatsapp contacten, voordat je het weet staat het vol met alleen maar mailadressen die je telefoon zelf opslaat en dubbele namen. Je vraagt je dan weer af heb ik die erop gezet of heb ik een zelfdenkende telefoon. Euh.. ja, je iPhone slaat soms zelf dingen op waar je niet om vraagt. Hoe de boel schoon en koppel contacten om goed overzicht te houden of verwijder contacten die je niet meer spreekt, dat scheelt weer vrije ruimte voor je opslag geheugen.

iPhone whatsapp opruimen met de iXpand flash drive

De oplossing voor al je geheugen problemen los je op met de iXPAND-flashdrive
Maak snel ruimte vrij op uw iPhone.