Sandisk extreme pro USB - www.iPhoneOpslag.nl

Sandisk extreme pro USB

SanDisk Extreme Pro USB 3.1 Solid State-flashdrive

De SanDisk Extreme Pro USB Drive is een van de meest betrouwbare en krachtige opslagapparaten op de markt. Met leessnelheden tot 170 MB/s en schrijfsnelheden tot 90 MB/s biedt dit apparaat superieure prestaties voor de overdracht van grote bestanden of het streamen van video en muziek. Het duurzame metaal behuizing zorgt ervoor dat uw gegevens veilig blijven, en de meegeleverde RescuePRO Deluxe-software helpt u om per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen.

Of u nu een professionele fotograaf bent die snel toegang nodig heeft tot grote video- of fotobestanden, of een gemiddelde gebruiker die een veilige en efficiënte manier nodig heeft om belangrijke documenten op te slaan, de SanDisk Extreme Pro UHS-I Flash Drive is de perfecte keuze voor betrouwbare opslag. Met zijn slanke ontwerp en krachtige mogelijkheden voldoet deze flashdrive zeker aan uw behoeften. Koop hem vandaag nog voor snelle en veilige opslag!

SanDisk Pro USB Drive

De SanDisk Extreme Pro USB Drive beschikt ook over een USB 3.1-interface. Het overbrengen van bestanden zal nog sneller gaan dan ooit tevoren. Het apparaat wordt geleverd met de SanDisk SecureAccess software. Hiermee kunt u eenvoudig privébestanden versleutelen en met een wachtwoord kunt beveiligen. Het is ook schokbestendig, waterdicht en temperatuurbestendig. Zodat u weet dat uw belangrijke gegevens veilig blijven, zelfs bij extreme temperaturen of in natte omstandigheden.

Het heeft een enorme leessnelheid tot 420 MB/s, waardoor het de perfecte keuze is voor het opslaan van grote media bestanden. Koop uw SanDisk Extreme Pro UHS-I Flash Drive vandaag nog en maak u klaar om bliksemsnelle overdrachtssnelheden en ongeëvenaarde beveiliging te ervaren!

De SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State Flash Drive levert superhoge solid state snelheden in een USB Flash Drive. Deze flash drive biedt leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s, zodat je alles snel kunt kopiëren. Met capaciteiten tot 1 TB is er genoeg opslagruimte.

Sandisk Extreme Pro Solid State Flash Drive review

Ontdek bliksemsnelle snelheden met de SanDisk Extreme PRO USB 3.1: tot 380 MB/s voor schrijven en 420 MB/s voor lezen! Deze USB flash drive is voorzien van een aluminium behuizing. Zodat je gegevens zelfs in extreme omstandigheden veilig blijven. Plus hij is nog steeds compatibel met zowel USB 2.0 als 3.0 poorten!

Voor extra beveiliging maakt u gebruik van Sandisk SecureAccess software om uw privacy te beschermen. Eenvoudig bestandsherstel is ook een bonus dankzij RescuePRO Deluxe software. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van belangrijke bestanden! Met al deze kenmerken gecombineerd, krijg je ultieme draagbaarheid zonder in te boeten aan prestaties of capaciteit.

Wat is de snelste USB-stick?

Sandisk Extreme Pro is een van de snelste USB-drives met lees- en schrijfsnelheden tot 420 MB/s, zodat je snel grote bestanden kunt overzetten. Het 128GB-model van Sandisk biedt veel ruimte voor je muziek, foto’s en andere digitale inhoud tegen een betaalbare prijs. Koop vandaag nog de Sandisk Extreme Pro en ervaar bliksemsnelle snelheid in een handige USB-drive!

De Sandisk Extreme Pro is perfect voor iedereen die onderweg betrouwbare opslagruimte nodig heeft. Koop de jouwe vandaag nog en begin met het sneller dan ooit overbrengen van gegevens! Wacht niet langer op het laden van je gegevens – Sandisk heeft je gedekt! Mis deze ongelooflijke deal niet: koop nu de Sandisk Extreme Pro 128gb!

Wat is de beste USB-stick?

Sandisk Extreme Pro is de beste USB flash drive voor iedereen die snelle en betrouwbare opslag nodig heeft. Met leessnelheden tot 420 MB/s kun je grote bestanden sneller dan ooit overzetten! Het 128GB-model van Sandisk biedt veel ruimte voor je muziek, foto’s en andere digitale content tegen een betaalbare prijs. Koop de Sandisk Extreme Pro vandaag nog en ervaar bliksemsnelle snelheid in een handige USB-drive!

Sandisk extreme pro usb 1TB

De Sandisk extreme pro 1TB is de perfecte opslagoplossing. Het zijn snelle en betrouwbare bestandsoverdracht snelheden. Of je nu een professionele fotograaf of videograaf bent die grote mediabestanden wil opslaan, of een gemiddelde gebruiker die een back-up wil maken van belangrijke documenten, Sandisk extreme pro 1TB is de ideale keuze. Met zijn slanke ontwerp en krachtige prestaties biedt de Sandisk extreme pro 1TB onovertroffen betrouwbaarheid! Koop de jouwe vandaag nog en ervaar bliksemsnelle snelheden met ultieme beveiliging.

Deze Sandisk Extreme Pro USB 3.1 flash drive zal zeker je verwachtingen overtreffen in zowel snelheid als betrouwbaarheid. Met leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s is het de perfecte oplossing voor het snel en veilig overzetten van grote bestanden.

Sandisk extreme pro usb 512gb

Ben je op zoek naar een betrouwbare opslagoplossing die je niet in de steek laat? Sandisk extreme pro usb 512gb biedt je de perfecte combinatie van snelheid en veiligheid. Of u nu grote mediabestanden moet overbrengen of belangrijke documenten moet opslaan. De Sandisk extreme pro 512gb biedt razendsnelle leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s. Dat alles terwijl u uw gegevens beschermt met Sandisk SecureAccess-software! Bovendien zorgt Sandisk RescuePRO Deluxe-software voor een eenvoudig herstel van verloren bestanden.

Sandisk extreme pro usb 256gb

Sla al je gegevens veilig op met Sandisk pro 256gb. Met leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s is het de perfecte opslagoplossing. Voor degenen die behoefte hebben aan een snelle bestandsoverdracht en betrouwbare beveiliging. Sandisk SecureAccess software biedt wachtwoordbeveiliging voor privébestanden. Terwijl Sandisk RescuePRO Deluxe software je helpt om verloren bestanden snel en eenvoudig terug te halen. Haal je Sandisk 256gb vandaag nog in huis en ervaar bliksemsnelle overdrachtssnelheden met ultieme beveiliging!

Sandisk extreme pro usb 128gb

Ervaar maximale snelheid en beveiliging met extreme pro 128gb. Met leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s zijn uw gegevensoverdrachten bliksemsnel. Plus Sandisk SecureAccess-software biedt wachtwoordbeveiliging voor privébestanden! Sandisk RescuePRO Deluxe software helpt je ook om verloren bestanden snel en gemakkelijk terug te halen. Koop de Sandisk pro 128gb vandaag nog. Geniet van onovertroffen prestaties in zowel snelheid als beveiliging!

Sandisk extreme pro 64gb

Voor wie veilige opslag nodig heeft zonder aan snelheid in te boeten, is Sandisk extreme 64gb de perfecte oplossing. Met leessnelheden tot 420 MB/s en schrijfsnelheden tot 380 MB/s kun je grote bestanden snel en veilig overzetten. Plus Sandisk SecureAccess software biedt wachtwoordbeveiliging voor privébestanden! Sandisk RescuePRO Deluxe software helpt je ook om verloren bestanden gemakkelijk terug te halen. Koop je Sandisk pro 64gb vandaag nog en geniet met een gerust hart van maximale prestaties!