iPhone opslag vol - Leef iBridge Air Draadloze flashdrive voor iPhone & iPad - www.iphoneopslag.nl

Leef iBridge Air draadloze flashdrive de mobiele oplossing!

De beste draadloze ios accessoire voor iedere Apple gebruiker…

Nooit meet geheugen problemen met je iPhone of iPad.

Leef iBridge Air draadloze flashdrive de mobiele oplossing!

iPhone opslag vol - Leef iBridge flashdrive voor iPhone en iPad- www.iphoneopslag.nlJe hebt nooit genoeg geheugen op je iPhone of iPad?
Het ergste wat je kan overkomen is dat je iPhone opslag vol aangeeft. Probeer dan nog maar eens snel een foto te maken of een appje te downloaden, dat is bijna onmogelijk.

Gelukkig er is een oplossing 🙂

Extrene Leef iBridge Air iOS-geheugenstick is de oplossing voor al je geheugen problemen. Je maakt op een simpele manier snel ruimte vrij je iPhone en iPad.


iCloud oplossing voor meer vrije ruimte?

Uiteraard kun je bij Apple gebruik maken van de iCloud applicatie van Apple, maar ja, dan betaal je maandelijks hier wel een bedrag voor. Met een eenmalige koop van de Leef iBridge Air externe iOS-geheugenstick ben je overal vanaf en hoe je niet moeilijk te doen. Je blijft met iCloud het probleem houden, hoe haal ik makkelijk die foto’s en filmpjes snel van mijn iPhone af!

Mobiel geheugen voor je iPhone maakt je blij!

Ik kan aardig overweg met Apple maar itunes en ik zijn geen vrienden. Ik kies voor gemak en snel. Als ik direct foto’s, video’s en muziek op mijn pc wil hebben dan is dat nu zo gebeurd en daar wordt ik blij van. Geloof mij je wordt bij van een iBridge Air.

Draadloze Leef iBridge Air flash drive

Met de iBridge Air zet je eenvoudig al je foto’s, video’s en muziek van je iPhone op de iBridge Air. Zo hou je weer heel snel, veel ruimte vrij over. Maak onbeperkt foto’s en video’s en denk nooit meer na over of het nog wel kan! Omdat de Leef iBridge Air draadloos is, hebt je altijd vrij toegang tot je bestanden door de iBridge Air aan te zetten en de app te openen. Maar er is meer…

32 Gb leef ibridge Air draadloze flashdrive

64gb leef ibridge 64gb Air draadloze flashdrive

128gb leef ibridge Air draadloze flashdrive

256gb leef ibridge Air draadloze flashdrive

Download de gratis leef ibridge app

Appstore downloaden!

Download via de appstore de Leef iBridge Air-app om draadloos streamen van video’s en muziekbestanden mogelijk te maken.
Makkelijk is ook het beheren van je iPhone- en iPad-back-ups de draadloze opslag en het delen van al je foto’s en filmbestanden met je vrienden.

De echte oplossing voor je geheugen probleem heeft Leef iBridge voor jou!

Leef iBridge Air is een super oplossing dat draadloos verbinding maakt met je iPhone. Makkelijk alles streamen, delen en beheren van je opslag. Bewaar zo je dierbare foto’s en video’s nu heel simpel. Met Leef iBridge Air hebt je de oplossing voor al je opslag beperkingen opgelost en is het een top oplossing voor het probleem van het delen en streamen van iPhone-inhoud en een reëel alternatief voor een duur maandelijkse cloud opslagoplossingen.

Lekker compact: extra geheugen in je binnenzak!

De iBridge Air is zo gemaakt dat het een klein en compacte apparaatje is en wat je zo mee kan nemen in je broekzak. De Leef iBridge Air is de ideale netwerk opslag (NAS) in pocket formaat die communiceert met al je apparaten in je netwerk. Gebruik de app om draadloos de opslagcapaciteit van je iPhone makkelijk uit te breiden terwijl jij bepaald wie toegang heeft tot je persoonlijke WiFi om inhoud te streamen, vast te leggen en te delen.

De Leef iBridge Air, met app voor je iPhone & iPad:

Streamen: Stream al je video’s en muziekbestanden draadloos en deel die met elk ander Apple-apparaat. Ideaal als gezinsuitbreiding voor vakanties, lange reizen om alles samen te delen en niets meer iets te missen van elkaar.

Delen: Gek op muziek festivals, musicals of een food festival, deel dan foto’s en video’s vast tijdens een live festival met je vrienden en familieleden, zo beleeft iedereen live wat jij mee maakt.

Collect: De Leef iBridge Air is een ​​centrale opslag met d.m.v. van eigen WiFi-toegang die jij bepaald. Leg al je dierbare momenten vast al je live momenten met foto’s en video’s die tijdens een festival zijn gemaakt. Nooit meer tijdrovend verzenden en ontvangen van individuele foto’s en video’s via e-mail, sms of een ander gecompliceerde processen, maar deel simpel en snel.

Back-up: Zo simpel was het maken van een automatisch back-up van je contacten, foto’s, video’s nooit eerder geweest en dat via WiFi. Jij bepaalt zelf waarvan een back-up wordt gemaakt en hoe vaak.

Migreren: Makkelijk en snel foto’s en video’s draadloos overzetten van je iPhone of iPad om meer vrij opslag ruimte te maken op je device.

Samenvatting waarom je een Leef iBridge Air zou willen aanschaffen.

  • Stream makkelijk video’s en muziekbestanden naar je iPhone of iPad
  • Draadloos simpel foto’s en video’s vastleggen en delen.
  • Een opslag verzameling voor al je foto’s en video’s van alle Apple-apparaten d.m.v. WiFi
  • Simpel een automatische draadloze back-up maken van al je contacten en data tussen iOS-apparaten

Keep it Simple!

  • Zet eenvoudig foto’s en video’s over om ruimte vrij te maken op je iPhone.
  • Makkelijke oplossing om al je bestanden en media te beheren.
  • Alles blijft gewoon werken tijdens het opladen via het stopcontact of batterij oplader voor WiFi en bestandsoverdracht.
  • Beschermhoes wordt meegeleverd om b.v. aan je sleutels, tas of broek te bevestigen.
  • Compact ontwerp voor eenvoudige draagbaarheid.

Succes met je keuze, Mike…

Heb je dit ook al gelezen?