iPhone leegmaken zijn het echt oplossingen Apple - www.iphoneopslag.nl

iPhone leegmaken zijn het echt oplossingen Apple?

iPhone leegmaken met de Leef iBridge 3

Herken je dit ook?
Je bent op een party van je vrienden, in een dolle bui gaan jullie leuke filmpjes opnemen en gekke foto’s maken. De een doet nog gekker dan de andere maar het is hilarische. Opeens zegt je iPhone opslag vol en je roept nee, niet nu we zo lekker bezig zijn!

iPhone verkopen voor meer opslag geheugen?

Veel iPhone fans zullen dit zeker bekend voorkomen. Balen je telefoon vol en geen opslagruimte meer beschikbaar. Dat is een nadeel van de iPhone het is al een dure telefoon en zeker als je geheugen wilt bij kopen betaal je daar zo’n 100,- extra voor bij je aankoop. Relatief duur als je dat moet betalen voor een klein beetje extra geheugen op je iPhone. Toch is een oplossing met de Leef iBridge 3, maar dat vertel ik je verderop.

Geheugen iPhone controleren

Ineens schiet je te binnen dat je nog wel even wat geheugen kan vrij maken om zo makkelijk meer foto’s op te kunnen slaan. Direct ga je naar je instellingen en gaat het geheugen van je iPhone controleren, maar daar zie je dat

Reservekopie iPhone leegmaken zonder iCloud opslag!

iPhone leegmaken makkelijk en snel met de Leef iBrigde 3 - www.iphoneopslag.nlIk maak gewoon even gebruik van je gratis 5GB geheugen van je iCloud op je iPhone. Je maakt een backup en halvewege zegt hij dat je ruimte vrij moet maken op je iPhone omdat een backup maken niet mogelijk is. Weer een tegenvaller… Als je denkt dat je wel even snel een backup kan maken op je iCloud, kan het toch weer anders lopen.

iphone leegmaken via computer

Er is een pc in de buurt en je denk, dan komt het wel goed. Als je kan inloggen met je iTunes account moet het toch zo gebeurd zijn om je iPhone even te legen en lekker weer foto’s en filmpjes te maken samen met je vrienden.

iPhone leegmaken via itunes

Zo nu even inloggen bij iTunes en knallen maar. Dat is gelukt en nu aan het werkt zodat we direct weer leuke plaatjes kunnen maken, haha. Euh, waar moet ik eigenlijk zijn om mijn foto’s van mijn iPhone te halen,hoe werkt dat ook alweer. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om die foto’s en filmpjes eraf te halen. je vrienden hangen over je schouder en kijken mee, ook dat zijn iPhone fans. Geen van alle weet hoe het werkt, veel te moeilijk,  pffff… Er is een veel makkelijker oplossing van Leef maar dat zo direct meer…

iPhone leegmaken zijn het echt oplossingen Apple?

Als je mij vraagt als echte iPhone fan, kan ik niet uit de voeten met iTunes en iCloud om makkelijk even snel je iPhone leeg te halen. Misschien ben ik niet slim genoeg, dat zou best kunnen. Maar het gemak wat je hebt met je iPhone, het one button idee, dus met 1 knop je iPhone bedienen mis ik toch wel op mijn mobieltje. Na lang zoeken wist ik zeker, het moet anders, sneller, makkelijker en voor iedereen toepasbaar kunnen zijn.

Dit is de oplossing voor je iPhone opslag!

Je iPhone leegmaken is met deze oplossing zo simpel dat ook jij dat makkelijk kan. De “one button techniek” is hier wel van toepassing, echt op mijn lijf geschreven. Bekijk de video van de Leef iBridge 3 de iPhone oplossing!


Misschien vindt je dit ook leuke iPhone opslag berichten:

Ook met deze producten is je iPhone leegmaken een eitje…