iPhone opslag vol - Tips om meer geheugen te krijgen - www.iphoneopslag.nl

iPhone opslag vol


Herken je dit ook, iPhone opslag bijna vol!

Je wordt er gek van, telkens geeft je iPhone aan ‘iPhone opslag vol’, dat kan toch niet waar zijn! Niet nu denk je dan, hoe kom ik aan meer geheugen.

Mijn iPhone-opslag is bijna vol. Cache is simpelweg de opslag van oude gegevens van je geheugen. Je apps verzamelen heel veel cache, vooral als ze niet zelf opschonen. Het is door Apple gesuggereerd dat iOS-app-ontwikkelaars apps bouwen met een zelfreinigende functie die je app-cache zo nu en dan opschoont.

iPhone opslag vol systeem

Er is een eenvoudige manier om te controleren welke apps de meeste opslag op uw iPhone of iPad in beslag nemen. Volg deze stappen: Tik op de app Instellingen. Tik op Algemeen en dan zie je iPhone-opslag staan. Je ziet in een opslag welke apps de meeste opslag gebruiken. druk op een van de apps en je kan de drukken op “Ruim op”. Als je deze optie gebruikt dan scheelt het een hoop ruimte. De app zal in het beginscherm niet direct meer openen maar zal je zal wat info moeten downloaden om weer te kunnen gebruiken.

iPhone opslag andere verwijderen

Als je de optie “Verwijder app” gebruikt, krijgt u een verwijderoptie en verwijdt de app zoal je die ook kan verwijderen van je startscherm, zoals je normaal gesproken apps zou verwijderen.

Geheugen iPhone vol met ‘overige bestanden

De “overig bestanden” in de iPhone-opslag bestaat voornamelijk uit foto’s in de cache, muziek en videobestanden. Je iPhone slaat deze in de cache opgeslagen bestanden op.

iPhone opslag vol door systeem

Volg deze tips als je op je iPhone geen opslag meer hebt en niet. Apple heeft een nieuw bestandsopslagsysteem geïntroduceerd als onderdeel van iOS 10.3, Deze afbeeldingen zijn niet volledig, maar nemen waarschijnlijk nog steeds veel ruimte op je iPhone. Lees verder… Hoe maak je geheugen vrij op je iPhone?

iPhone geheugen vol maar staat niks op

10 Tips om je geheugen op te schonen.
Lees hieronder hoe je het probleem met de opslag van iPhone kunt oplossen:

  1. Verwijder ongebruikte apps.
  2. Doorloop elke afzonderlijke app die je hebt gedownload
  3. Verwijder ongewenste foto’s en video’s
  4. Wis de cache van Safari
  5. Verwijder en installeer Facebook-app opnieuw
  6. Reset alle instellingen
  7. Backup en herstellen
  8. Back-up zonder iTunes of iCloud
  9. Schakel iCloud-station uit
  10. iPhone systeem verbruikt veel opslag

Open de app “Instellingen” op de iPhone of iPad en ga vervolgens naar “Algemeen”. Kies ‘iPhone-opslag’ of ‘iPad-opslag’ Wacht totdat het opslaggebruik is berekend en scrol vervolgens helemaal naar de onderkant van het venster Opslag om te zoeken ‘ Systeem “en het totale verbruik van de opslagcapaciteit.

Mijn iPhone systeemopslag

Hoe kun je het grote systeemopslagcapaciteit die wordt gebruikt op iPhone of iPad makkelijk verminderen?
Het verwijderen van ongewenste bestanden en geheugenpersoneel en het wissen van ongewenste cache-items is een geweldige manier om uw iPhone (of iPad) een snelheidsboot te geven en deze te krijgen. Je hoeft niets te back-uppen of te herstellen! Ik heb net wat tijd doorgebracht met een goede Apple Care-adviseur: dit probleem wordt veroorzaakt door iCloud Drive.

iXpand flashdrive voor iPhone en iPad

About the author

Hi iPhone fan, ik ben Mike en heb al jaren een iPhone en daar ben ik erg blij mee. Maar met 16 GB aan geheugen is je telefoon zo vol en heb je tekort opslag. Het is erg lastig om je bestanden zoals foto's en video's van je mobieltje af te halen. Graag deel ik mijn ervaringen met jou. Mijn advies: Maak snel ruimte vrij met de iXPAND-flashdrive