iPhone leegmaken – Stap voor stap je foto’s van je iPhone of iPad

iPhone leegmaken Tips

iPhone leegmaken - Stap voor stap je foto's van je iPhone of iPad - www.iphoneopslag.nlStap voor stap je foto’s van je iPhone of iPad verwijderen in een paar klikken. Maak snel en eenvoudig opslag vrij op je iPhone of iPad!

 

 

 

We vertellen je zo goed mogelijk hoe je opslagruimte op je iPhone vrijmaakt: Veel verwijderen.

Dit is geen gein, maar zelf ervaren met mijn eigen oude iPhone van 16 GB. Er zijn veel manieren waarop je makkelijk veel ruimte kunt besparen. Vaak wordt je gek van al die rare foutmeldingen, welke aangeven dat je niet over voldoende opslagruimte beschikt. Hoe kun je dat nu tegengaan?

Reservekopie iPhone leegmaken, is dat de oplossing?

Je iPhone leegmaken op je Apple met de laatste software update van iOS 12.1.2! De laatste software heeft een aantal hulpmiddelen die je beter inzicht geven in geheugen gebruik en kunnen je helpen om je iPhone makkelijk leeg te maken. Zonder voldoende geheugen kun je geen foto’s kunt maken, apps installeren, muziek downloaden of diverse andere taken niet op je iPhone uitvoeren.
Dit is wat je kunt doen.

Hoe moet je opslagruimte vrijmaken op je iPhone?

De handigste manier om je iPhone kunt leegmaken is simpel!
Verwijder apps die je niet gebruikt. Vaak staat je mobieltje vol met tientallen apps die je niet of nauwelijks gebruikt. Loop je telefoon kritische door en verwijder ze direct op je telefoon. Apps die je niet gebruikt nemen onnodig veel ruimte in beslag, zowel in je opslag als op je startscherm.

Mijn iPhone leegmaken via computer met iTunes?

Apps verwijderen is een koud kunstje en daar heb je geen computer met itunes voor nodig. Je kunt de app gewoon verwijderen door hem ingedrukt te houden en op de X (kruisje rechtboven in de app) te drukken. Zo eenvoudig is het opruimen van je iPhone.

Voordeel iPhone leegmaken!

Een voordeel van apps verwijderen is niet alleen dat je meer opslag ruimte creëert maar je gegevens van die apps blijven behouden. Dus heb je de app weer nodig, dan staan je oude gegevens en nog steeds in. Zo blijven je documenten en gegevens behouden, zodat je die info niet kwijtraakt.

Herken je dit ook, iPhone opslag bijna vol!

Je wordt er gek van, telkens geeft je iPhone aan ‘iPhone opslag vol’, dat kan toch niet waar zijn! Niet nu denk je dan, hoe kom ik aan meer geheugen.

Mijn iPhone-opslag is bijna vol. Cache is simpelweg de opslag van oude gegevens van je geheugen. Je apps verzamelen heel veel cache, vooral als ze niet zelf opschonen. Het is door Apple gesuggereerd dat iOS-app-ontwikkelaars apps bouwen met een zelfreinigende functie die je app-cache zo nu en dan opschoont.

Klopt dat? iPhone opslag vol systeem

Er is een eenvoudige manier om te controleren welke apps de meeste opslag op uw iPhone of iPad in beslag nemen. Volg deze stappen: Tik op de app Instellingen. Tik op Algemeen en dan zie je iPhone-opslag staan. Je ziet in een opslag welke apps de meeste opslag gebruiken. druk op een van de apps en je kan de drukken op “Ruim op“. Als je deze optie gebruikt dan scheelt het een hoop ruimte. De app zal in het beginscherm niet direct meer openen maar zal je zal wat info moeten downloaden om weer te kunnen gebruiken.

Controleer je iPhone opslag andere verwijderen

Wat houdt dat in? Opslag iPhone vol door systeem

Hoe kan dat? geheugen iPhone vol maar staat niks op

 

10 Tips om je iPhone geheugen op te schonen.

Lees hieronder hoe je het probleem met de opslag van iPhone kunt oplossen:

  1. Verwijder ongebruikte apps.
  2. Doorloop elke afzonderlijke app die je hebt gedownload
  3. Verwijder ongewenste foto’s en video’s
  4. Wis de cache van Safari
  5. Verwijder en installeer Facebook-app opnieuw
  6. Reset alle instellingen
  7. Backup en herstellen
  8. Back-up zonder iTunes of iCloud
  9. Schakel iCloud-station uit
  10. Je iPhone systeem verbruikt veel opslag

Hoezo: iPhone systeemopslag

 

Hoe werkt dat? iPhone leegmaken! Stap voor stap je foto’s van je iPhone of iPad verwijderen in een paar klikken. Deze handige usb sticks helpen je om snel en eenvoudig opslag vrij te maken op je iPhone of iPad!

 

Misschien vindt je dit ook leuke iPhone opslag berichten:

Ook met deze producten is je iPhone leegmaken een eitje…