iPhone geheugen uitbreiden - Stap voor stap je foto's van je iPhone of iPad - www.iphoneopslag.nl

iPhone geheugen uitbreiden

iPhone 6 geheugen opslag uitbreiden of vervangen!

Je kent het wel, je krijgt de melding iPhone opslag vol dan denk je, nee.. niet nu.
Direct verwijder je snel wat foto’s en video’s om zo snel weer een app te kunnen installeren en foto’s te maken. Maar is dat de oplossing om je iPhone geheugen opslag uitbreiden?

iPhone opslag systeem uitbreiden?

Afgelopen jaren heb je mensen om je heen ook wel horen klagen over het interne geheugen van hun iPhone.

Apple kiest er nog steeds voor om zijn standaard model van de iPhone te voorzien van slechts 16GB of 32GB intern geheugen.

Wanneer je namelijk je nieuwe iPhone gaat configureren hou je helemaal 16 GB over voor je bestanden. Aangenomen wordt dat je apps gaat installeren, muziek erop wilt foto’s en video’s gaat maken.

Extra geheugen iPhone kopen?

Misschien is Apple wel slimmer dan wij! Je iPhone geheugen uitbreiden moet direct bij aankoop doen. Wanneer je een iPhone wilt kopen met iets meer dan 16GB intern geheugen moet je al direct €100 extra betalen.

In het geval van de iPhone 7 resulteert dit in een ander prijskaartje met 32GB. Kies daarom voor een iets model met iets meer geheugen zoals dit model.

Hoe breid je het geheugen van een iPhone uit?

Lees hieronder hoe je het geheugen van een iPhone zo makkelijk mogelijk kunt uitbreiden.

Je geheugen van je iPhone uitbreiden na aankoop kan helaas niet met een simpel geheugen kaartje. Al met al zijn er echter wel diverse mogelijkheden je geheugen uit te breiden op een paar simpele manieren.

Heb je meer om ruimte nodig voor o.a. voor je foto’s, muziek en filmpjes. Wat zijn de mogelijkheden?

iPhone uitbreiden met extra opslag de opties:

  • Neem een iCloud abonnement. Het lijkt ideaal maar nooit van jezelf en je blijft betalen. Zonder een goede wifi verbinding kun je niet bij je bestanden. Het is wel een makkelijke manier om opslag uit te breiden.
  • Maak gebruik van een externe usb geheugen stick van Sandisk.
    Eenmalige aankoop. Verkrijgbaar in verschillende gigabytes van 16GB t/m 256GB. Makkelijk mee te nemen. Werkt met een app.

Conclusie:

Samengevat heb je dus 2 mogelijkheden. De keus is aan jezelf. Wil je werken met de iCloud oplossing of met een usb stick.

Aangezien we ook tips geven hoe je het geheugen van je iPhone leeg kunt maken, kun je daar ook voor kiezen. Echter leert de praktijk dat je snel tegen hetzelfde probleem oploopt.

Ik kies voor de iXpand flash drive van Sandisk.

Aangezien je de iCloud wel bent zal zijn leggen we je graag die van de iXpand flash drive uit. Lees hieronder verder…