iPhone opslag vol - Geheugen iphone vol met overige bestanden - www.iphoneopslag.nl

Geheugen iphone vol met ‘overige bestanden’

De “overig bestanden” in de iPhone-opslag bestaat voornamelijk uit foto’s in de cache, muziek en videobestanden. Je iPhone slaat deze in de cache opgeslagen bestanden op.

Geheugen iPhone vol met ‘overige bestanden’

Over het algemeen zegt de iPhone “iPhone-opslag bijna vol”, maar dat is het niet. Je iPhone zou vol zitten met nutteloze bestanden, wat betekent dat je gemakkelijk vrije ruimte kunt terugvorderen. Terwijl je je iPhone blijft gebruiken, is er altijd een mogelijkheid dat je geheugen iPhone vol raakt, waardoor je de benodigde ruimte wordt gelaten om bepaalde bewerkingen uit te voeren.

Documenten en gegevens iPhone verwijderen

Hoe kun je ‘andere’ bestanden van iPhone en iPad vinden en die verwijderen?
Hoe verwijder ik oude iMessage en Mail-gegevens – Hoe verwijder ik Safari-caches en de offline leeslijst. Open de app Instellingen. Tik op Algemeen. Tik op iPhone of iPad Opslag. Blader naar beneden en tik op Safari. Tik op Website-gegevens. Scrol omlaag en tik op Verwijder alle websitegegevens.

iPhone geheugen blijft vol

iPhone opslag vol - Geheugen iPhone vol - www.iphoneopslag.nlWaarom blijft mijn iPhone opslag vol, ook als ik dit doe dan…
Je iPhone zegt dat je onvoldoende opslagruimte hebt en je hebt zojuist heel veel gewist. Je denkt dat je je apparaat hebt schoongeveegd en dat er meer geheugen is vrijgekomen.

Toch blijft de opslag van je iPhone verstopt met foto’s.

iPhone geheugen vol klopt niet

Steeds verwijder ik apps van mijn iPhone, maar met enkele uren nemen ze heel veel ruimte in beslag. Ik probeerde een foto te maken van de andere dag en mijn opslag was vol. Ik heb geen idee hoe je iPhone systeem opslag verwijderen.

iPhone systeem verbruikt veel opslag

De bijzondere geheugen opslag voor ‘overige bestanden‘ die in iTunes wordt weergegeven na het aansluiten van een iPhone, iPad, of iPod touch op een computer, is zeker een van de lastige zaken voor gebruikers ‘overige bestanden’ geheugen opslag is een combi van systeem instellingen, caches en diverse bestanden die iOS tijdelijk opslaat om de systeemprestaties te versnellen en uw afhankelijkheid van netwerk connectiviteit te minimaliseren.

iPhone opslag systeem

Dit gebeurt allemaal automatisch en zonder enige tussenkomst van een deel van de gebruiker. Dat gezegd hebbende, software kan (en zal) breken en dus worden deze bestanden mogelijk niet goed schoongemaakt. En wanneer dat gebeurt, wordt een grote hoeveelheid opslagruimte ondergebracht in de categorie ‘Overig’.

Geheugen iPhone vol met ‘overige bestanden

Het goede nieuws is dat uw pro activiteit bij het afhandelen van dit probleem vruchten af ​​moet werpen. Het is eigenlijk vrij eenvoudig om uw bruikbare opslag verloren aan ‘overige bestanden’ te herstellen door specifiek op bepaalde items te richten. In dit bericht geven we een paar verschillende technieken om ‘overige’ opslag op uw iPhone of iPad te verminderen.

iOS breekt de opslagcategorie ‘Overig’ niet af, maar iTunes wel.

Geheugen iPhone 8 controleren

Als u wilt controleren hoeveel apparaat opslag verloren is gegaan in de categorie ‘Overig’, sluit u uw apparaat aan op een computer met de meegeleverde USB-kabel, start u iTunes en selecteert u het apparaat.

Geheugen iPhone vol met ‘overige bestanden’

Onderaan het deelvenster Samenvatting vindt u een balk die aangeeft hoeveel opslagruimte uw iOS-inhoud gebruikt, gedeeld door het type inhoud. Wacht tot iTunes de opslag van je apparaat scant en beweeg je muis over de categorie ‘Overig’ voor meer informatie.

iPhone geheugen uitbreiden of Opslagruimte iPhone kopen!

Omdat elke iPhone vol zit met muziek, foto’s, video’s en apps, is het geheugen van veel iPhone telefoons met 16 GB, 32 GB, 64 GB of 128 GB aan opslag geheugen mogelijk op. Helaas hebben alleen Android telefoons de mogelijkheid p om het opslag geheugen makkelijk uit te breiden. Doordat er aan de zijkant een sleuf zit waar een mini sd geheugenkaartje in kan met b.v. 256 GB is het je geheugen zomaar een stuk groter geworden.