Leef iBridge air of flashdrive voor iPhone en iPad - www.iphoneopslag.nl

Leef iBridge Air verbinden iPhone of iPad? How to!


Leef iBridge Air vragen en antwoorden

Hoe sluit ik de iBridge Air aan op mijn iPhone of iPad?

Er is voor de Leef iBridge Air een speciale IOS-app gemaakt om het apaaraatje makkelijk te bedienen. De Leef iBridge Air is er voor gemaakt om bestanden te delen, makkelijk een backup van je iPhone of iPad te maken. Ook is de iBrige air een echt media icoon en  beheert al je favoriete muziek, maar kan ze ook afspelen.

Hoe download ik de iBridge Air op mijn iPhone?

In de App Store van Apple op je iPhone en zoek je naar de app “Leef iBridge Air”. heb je hem gevonden dan kun je hem downloaden op je telefoon. Na het downloaden moet je via Instellingen > Wi-Fi (op het scherm van uw IOS-apparaat) verbinding maken met het iBridge Air en het netwerk selecteren dat begint met “Leef iBridge Air”. Als dat is aangesloten, kunt je de iBridge Air-app openen en genieten van de aangeboden functies.

Video uitleg, Je eerste verbinding met de Leef iBridge Air

Misschien zijn dit ook interessante artikelen om te lezen.

Leef iBridge Air verbinden iPhone?

De Leef iBridge Air verbinden iPad!

Leef iBridge Air verbinden iPhone

 

About the author

Hi iPhone fan, ik ben Mike en heb al jaren een iPhone en daar ben ik erg blij mee. Maar met 16 GB aan geheugen is je telefoon zo vol en heb je tekort opslag. Het is erg lastig om je bestanden zoals foto's en video's van je mobieltje af te halen. Graag deel ik mijn ervaringen met jou. Mijn advies: Maak snel ruimte vrij met de iXPAND-flashdrive