Google play store iphone jailbreak - Play store iPhone- download app store - Apple iPhone - iPhoneOpslag.nl

Play store iPhone – Download en installeer de app

Download Play Store voor iPhone

Wat kun je met de Play store iPhone?
De iPhone wordt erkend als een van de beste mobiele apparaten die iemand kan bezitten.
Apple is een van de beste bedrijven met het zeer geavanceerde iOS-besturingssysteem en wordt beschouwd als het krachtigste apparaat op de markt.

Play store iPhone apk

Vanwege de hoge beveiliging van iOS zijn gebruikers echter beperkt tot het downloaden van hun apps van de enige echte App Store en het downloaden van hun muziek van de iTunes Store.
Apps voor iOS-apparaten werken niet op andere besturingssystemen, en vice versa, apps voor Android-apparaten werken niet op iPhone.

Download Play store iPhone

Zoals we allemaal weten, is de Google Play Store de beste en grootste locatie voor digitale inhoud ooit. De Play Store-app heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan alle digitale inhoud naar uw Android-apparaat downloaden. Daarnaast zijn veel betaalde apps in de App Store gratis in de Play Store. Maar wat als u een iPhone heeft en toegang wilt tot de Google Play Store?

Welnu, er is een manier om het iOS-beveiligingssysteem te omzeilen, dat zal ik u in dit artikel uitleggen. Ik had vroeger een iPhone en ik vind het echt leuk, maar vrienden die Android-apparaten gebruiken, maken me belachelijk omdat ze toegang hebben tot de krachtige Play Store, meer gratis apps kunnen downloaden en deze gemakkelijker en gemakkelijker kunnen downloaden Alles wat je wilt. Dit is wat het gebruik van een oude iPhone (sinds ik naar Android was overgestapt) werkte.

Hoe de Play Store-app voor iPhone te downloaden

Jailbreak je iPhone

Ten eerste moet je de iPhone jailbreaken. iOS-jailbreak is de enige manier om iOS-softwarebeperkingen op Apple-apparaten te verwijderen, het geeft je root-toegang tot het iOS-bestandssysteem en de manager, en stelt je in staat om andere niet-beschikbare apps, extensies en thema’s te downloaden via de App Store.

Installeer Cydia

Start na de installatie Cydia vanuit het startscherm, tik op “Beheren”, “Bronnen” en tik vervolgens op “Bewerken” en vink ten slotte “Toevoegen” aan. Typ vervolgens het webadres van Cydia en installeer het en vervolgens Bootlace. Bootlace is een applicatie voor iOS waarmee iDroid en OpeniBoot geïnstalleerd kunnen worden, en configureert de instellingen van OpeniBoot.

Start na de installatie Cydia vanuit het hoofdscherm, klik op “Beheren”, “Bron”, dan “Bewerken” en vink ten slotte “Toevoegen” aan. Voer vervolgens de URL van Cydia in en installeer en installeer vervolgens Bootlace. Bootlace is een applicatie voor iOS die iDroid en OpeniBoot kan installeren en OpeniBoot-instellingen kan configureren.

Play store iPhone- download app store - Apple iPhone - iPhoneOpslag.nlDownload Play Store voor iPhone

  1. Start eerst Bootlace, start vervolgens de iPhone opnieuw op en wacht even om opnieuw op te starten.
  2. Open iBoot; nu kunt u het vanuit Bootlace installeren. Vervolgens moet u iDroid installeren.
  3. Klik na het installeren van Open iBoot op de iDroid-knop en klik vervolgens op “OK”.
  4. U moet geduld hebben tijdens het downloaden. iDroid is een aangepast Android-besturingssysteem voor iOS-apparaten.
  5. Nadat de installatie van iDroid is voltooid, installeert u Android op uw iPhone en kunt u de functies van Android ontdekken.
    Zoek naar de Play Store-app op internet, download en installeer deze op uw apparaat.
  6. Gebruik nu het Android-besturingssysteem om uw iPhone te gebruiken en toegang te krijgen tot alle apps die door de Google Play Store worden aangeboden, en geniet van alle functies en voordelen.

Wat is het verschil tussen iOS en Android?

Ik zal het niet hebben over statistieken. In plaats daarvan zal ik je alles vertellen wat we hebben gezien. iOS is geweldig, veilig en goed georganiseerd. U krijgt echter geen iPhone-apps of updates van elders; dit gebeurt strikt via de iTunes App Store. Dit is een beetje moeilijk voor sommige gebruikers omdat de App Store in bepaalde landen beperkt is en niet gemakkelijk toegankelijk is. Het updaten van de iOS en apps van het apparaat of het downloaden van nieuwe apps kan dus soms een echt probleem zijn.

In Android is het veel gemakkelijker om toegang te krijgen tot de Play Store; zelfs als dit in sommige landen / regio’s beperkt is, kunnen Android-gebruikers hun apps downloaden van andere markten. Veel applicaties in de iTunes App Store zijn tegen betaling en zijn gratis te vinden in de Google Play Store. Dit is een ander verschil dat kan worden geteld als een bonuspunt voor Android. iOS is alleen het besturingssysteem voor iPhone en iPad. Geen enkel ander apparaat kan op iOS draaien, en we kunnen veel merken smartphones en tablets vinden die op het Android-besturingssysteem draaien.

Sommigen van ons houden misschien meer van iOS-apparaten dan wie dan ook, en je hebt het volste recht om dat te doen! Anderen geven misschien de voorkeur aan Android-apparaten; bij het kiezen van een apparaat hangt het af van u, uw budget, voorkeuren en prioriteiten. Welke je ook kiest, je bent absoluut een goede keuze.