iPhone opslag vol zo maak je ruimte vrij op je iPhone - Leer stap voor stap hoe je jouw iPhone kan tunen - www.iPhoneOpslag.nl

iPhone opslag vol: zo maak je ruimte vrij op je iPhone

iPhone opslag kopen: de oplossing?

Is de opslag ruimte van je iPhone vol en weet je niet hoe je ruimte kunt vrijmaken? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Veel iPhone-gebruikers bevinden zich in deze situatie en weten niet wat ze moeten doen. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om te helpen! In dit blogartikel laten we je enkele eenvoudige manieren zien om ruimte vrij te maken op je iPhone.

Laten we eerst eens kijken waarom de opslagruimte van je iPhone vol is. Er zijn verschillende redenen waarom dit kan gebeuren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je veel foto’s en video’s op je toestel hebt opgeslagen. Of je hebt misschien veel apps en spelletjes gedownload die veel ruimte in beslag nemen. Wat de reden ook is, er zijn verschillende manieren om vrij te maken ruimte op je iPhone.

Een manier om ruimte vrij te maken op je iPhone is het verwijderen van ongewenste bestanden. Dit kun je doen door naar de app Instellingen te gaan en op het tabblad Algemeen te tikken. Van daaruit zie je een lijst met alle apps op je toestel. tik op elke app en selecteer de optie “App verwijderen”. Hiermee verwijder je de app van je apparaat en maak je ruimte vrij.

iPhone opslag anders verwijderen

Een andere manier om ruimte vrij te maken op je iPhone is het verwijderen van ongewenste foto’s en video’s. Open hiervoor de app Foto’s en tik op het tabblad Albums. Van daaruit zie je een lijst met alle albums op je apparaat. Tik op elk daarvan en selecteer de optie “Album verwijderen”. Dit zal het album verwijderen van je apparaat en maak ruimte vrij.

Als je veel muziek op je apparaat hebt opgeslagen, kun je ook ongewenste nummers verwijderen. Open hiervoor de Muziek-app en tik op het tabblad Nummers. Van daaruit zie je een lijst met alle liedjes op je apparaat. Tik op elk daarvan en selecteer de optie “Nummer verwijderen”. Dit zal het nummer van je apparaat verwijderen en ruimte vrijmaken.

Je iPhone opslag vergroten

Ten slotte kun je ook ongewenste apps en games verwijderen. Open hiervoor de App Store en tik op het tabblad Updates. Van daaruit zie je een lijst met alle apps en games die beschikbaar zijn voor een update. Tik op elke app en selecteer de optie “App verwijderen”. Hiermee verwijder je de app van je apparaat en maakt ruimte vrij.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop je ruimte op je iPhone kunt vrijmaken. Als je meer opslagruimte nodig hebt, bekijk dan zeker deze opties!

Wat is de goedkoopste manier om meer opslagruimte op de iPhone te krijgen?

Als je meer opslagruimte op je iPhone wilt, maar niet veel geld wilt uitgeven, dan zijn er een paar opties beschikbaar. Eén optie is het kopen van een extern opslagapparaat zoals een flash drive of geheugenkaart. Deze apparaten kun je op je iPhone aansluiten en zorgen voor extra opslagruimte.

Een andere optie is om je aan te melden voor een cloudopslagdienst zoals iCloud of Google Drive. Met deze diensten kun je bestanden in de cloud opslaan, wat betekent dat je er vanaf elk apparaat met een internetverbinding bij kunt. Dit is een prima optie als je ruimte moet vrijmaken op je iPhone, maar toch vanaf andere apparaten bij je bestanden wilt kunnen.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop je meer opslagruimte op je iPhone kunt krijgen zonder veel geld uit te geven. Als je meer opslagruimte nodig hebt, bekijk dan zeker deze opties!

iPhone opslag met de iXpand

De oplossing voor je geheugen opslag op je iPhone of iPad is vanaf nu voorbij!

Haal snel en makkelijk je foto’s en video’s van je iPhone of iPad af.

Met de iXpand Flash Drive kun je je foto’s en video’s kwijt zonder iTunes of iCloud te gebruiken. En hij maakt automatisch een back-up van je camerarol wanneer je hem aansluit, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke herinneringen als je iPhone ooit verloren gaat of beschadigd raakt.

Bestel de iXpand Flash Drive

iCloud alternatief – Google Drive

Google Drive is een cloudopslagdienst die gratis 15 GB opslagruimte biedt. Het is een prima alternatief voor iCloud, vooral als je op zoek bent naar meer opslagruimte. Je kunt Google Drive gebruiken om bestanden, foto’s en video’s op te slaan. En in tegenstelling tot iCloud hoef je voor Google Drive geen betaalde Apple ID te hebben.

Aan de slag met Google Drive is eenvoudig. Maak gewoon een gratis account aan en download dan de Google Drive app. Zodra je de app hebt, kun je bestanden uploaden vanaf je computer of direct foto’s en video’s maken vanaf je iPhone of iPad.

Google Drive is een geweldige optie voor het opslaan van bestanden, foto’s en video’s. En het is een prima alternatief voor iCloud als je op zoek bent naar meer opslagruimte.

iPhone geheugen kopen

iPhones en iPads hebben een vaste interne opslagruimte die niet kan worden uitgebreid, terwijl je bij Android-toestellen een micro SD-kaart kunt gebruiken om de beschikbare ruimte van je telefoon te vergroten.

De beste manier om de opslagruimte op je iPhone te vergroten is door een iPhone te kopen met meer GB. Als dat niet mogelijk is of als je geen bestanden van je telefoon wilt verwijderen, is een andere optie om iCloud Drive of Google Drive te gebruiken. Een ander product dat je kunt gebruiken is Sandisk iXpand, maar zorg ervoor dat je een back-up maakt van de gegevens voordat je deze methode gebruikt!

Wil je geld verdienen met je iPhone of Mac?

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nl

Wat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<