Apple Watch Series - Smartwatch - 38mm - 44mm - www.iPhoneopslag.nl

Apple Watch Series

Apple Watch Series

 

Apple Watches Series - Smartwatch - 38mm - 44mm - www.iPhoneopslag.nlHet grote Retina-display maakt het in één oogopslag duidelijk. Geavanceerde sensoren kunnen uw beweging nauwkeurig volgen. Meerdere functies kunnen uw gezondheid en veiligheid garanderen. Met Apple Watch SE zit er minder om je pols dan je denkt.

Bereik doelen met een glimlach. De activiteitenring geeft inzicht in je activiteitsniveau op een dag aan de hand van drie indicatoren (bewegen, trainen en staan). Personal trainers, wedstrijden en medailles houden je gemotiveerd.

Het is fijn om ook binnen te komen. De waterdichtheid van Apple Watch SE is maximaal 50 meter. 1Dompel dus alsjeblieft onder in het water en volg je baantjes in het zwembad of in open water.

 

Oefening zet je aan het werk. Er zijn tientallen oefeningen om uit te kiezen, waaronder hardlopen, wandelen, yoga, fietsen, intensieve intervaltraining en dansen. U kunt Apple Watch SE ook koppelen met geselecteerde fitnessapparatuur.  Alles om volledig gebruik te maken van lichaamsbeweging.

Voor alle sprints, push-ups, houdingen en sprongen. Til gewoon uw pols op om afstand, tempo, ronden, paslengte, verbrande calorieën en hartslaggegevens te bekijken. Met de altijd ingeschakelde hoogtemeter kunt u hoogteverschillen in realtime volgen.

Het klinkt als muziek, podcasts en audioboeken. Met Apple Music kun je genieten van 70 miljoen muzikaal gemotiveerde nummers om je pols.  U kunt ook luisteren naar de nieuwste podcasts of een grondige studie van audioboeken. Alle inspiratie die u nodig heeft voor uw volgende training. En allemaal.

Een horloge waar je je goed bij voelt. Apple Watch SE inspireert je om gezonder te leven. U krijgt meer informatie en ontwikkelt gezondere gewoontes. Het volgt uw hartritme en waarschuwt u wanneer er iets misgaat. Op deze manier kunt u op tijd maatregelen nemen en een arts raadplegen. U kunt in geval van nood zelfs direct om hulp vragen.

Slaap Watch app

Met de nieuwe Slaap-app houd je met behulp van iPhone je slaappatroon bij. De app helpt je om je een routine aan te meten en je slaapdoelen te halen. En je kunt je slaappatroon bekijken om te zien hoe vaak je die doelen haalt.

Gezondheids app

Je kunt reminders krijgen om je handen 20 seconden lang te wassen. Een tikje ontvangen wanneer het geluidsniveau te hoog is. Je menstruatie­cyclus bijhouden vanaf je pols. Of even tot jezelf komen met de Ademhaling-app. Zo heb je je gezondheid beter in de hand.

Valdetectie en SOS-noodmelding.

Met de ingebouwde versnellings­meter en gyroscoop kan Apple Watch SE detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld.4 In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden.

Alles binnen bereik

Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e‑mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg stap voor stap een route in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Gebruik de Siri app

Zoek je een restaurant in de buurt? Of de planning voor morgen? Of de naam van dat nummer dat je net hoorde? Vraag ’t gewoon. En Siri doet ’t.

Overal en altijd snel betalen met je Watch

Doe aankopen in winkels waar je contactloos kunt betalen. Laat je instapkaart zien voor een vlucht. Of je kaartjes voor de film. Betaal veiliger, makkelijker en zonder contant geld.

Stel je eigen Apple horloge samen

Maak kennis met een nieuwe manier om Apple Watch te dragen. Het solobandje is verkrijgbaar in twee lichtgewicht materialen die heel prettig aanvoelen: zacht silicone en gevlochten garen. Omdat het geen gesp of sluiting heeft, kun je het makkelijk om je pols schuiven. Het is er in negen maten, dus er is voor iedereen wel een bandje dat perfect past. Kies uit zilver, goud of space­grijs. Allemaal uit 100 procent gerecycled aluminium.

Maak je eigen keuze voor een wijzerplaat

Of je nu graag surft, wandelt of fotografeert, er is een wijzerplaat voor iedereen en ieder moment. En nu is het nog makkelijker om in de App Store, op websites, blogs en social media nieuwe wijzer­platen te ontdekken. En al net zo makkelijk om ze met vrienden en familie in een e‑mail of tekstbericht te delen.

Bron: https://www.apple.com/nl

Wat is jouw favoriete Apple Watch?